Onze diensten

B&S Consultants helpt innovatieve ondernemers met projectontwikkeling, het vormen van consortia, het opstellen van project- en bedrijfsplannen en de financiering daarvan.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen we gezamenlijk vast welke acties nodig zijn om jouw idee verder te brengen. Vervolgens ontvang je van ons een passend dienstverleningsvoorstel om deze acties professioneel op te zetten. 

Projectontwikkeling

Je hebt een goed idee, maar hoe zet je dit om in een uitvoerbaar project of nieuw bedrijf? B&S Consultants ondersteunt je bij de ontwikkeling van jouw innovatiestrategie, het definiĆ«ren van het project en het opstellen van een project- of bedrijfsplan inclusief de financiĆ«n. 

Consortiavorming

Een goede innovatie voer je meestal niet alleen uit. Vaak is kennis of kunde nodig van andere organisaties, zoals kennisinstellingen of andere bedrijven. Dit vraagt om samenwerking. B&S Consultatns heeft een groot netwerk en helpt je bij het vinden van de juiste partners en het vormen van het uiteindelijke consortium.

Financiering

Het vinden en aanvragen van financiering kost veel tijd en is complex. B&S Consultants kent het speelveld als geen ander en ondersteunt je bij het in kaart brengen van de diverse financieringsmogelijkheden en het kiezen van de meest kansrijke instrumenten. Ook helpt B&S consultants bij het opstellen van de aanvraag of kunnen wij een review geven, als je liever zelf schrijft. In het geval van subsidies kunnen wij je ook helpen bij het inrichten van de administratie wanneer de aanvraag is goedgekeurd.